Ver  en Vivo y en Directo
Podrás ver Alsat-M Clicando en el botón de abajo: Ver tv en vivo.

Alsat-M En Vivo

Ver tv en vivo

Alsat-M

Alsat-M is a cable and satellite television station from Skopje, Macedonia, providing Entertainment shows. Alsat-M airs television and movies from Albania, Macedonia, Turkey and the United States.


Alsat-M është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut. Programimi i tij transmetohet kryesisht në shqip dhe herë pas here në maqedonisht, bazuar në konceptet evropiane të informacionit që synojnë të nxisin bashkëjetesën shumetnike në Maqedoninë e Veriut. Alsat ka një gamë dinamike të programimit që mbulon: lajme, politikë, ekonomi, argëtim, muzikë, sport, etj.

Contacto
Bul. Krste Misirkov, Skopje, Macedonia 1000
Skopje
alsat@alsat-m.tv
+389 2 321 6070
Página Web y Redes Sociales
Website Facebook Twitter Youtube Wikipedia
Última Actualización: 04-04-2022